Welkom op mijn website

U bent hier:  Home > Westerveldse Bos
top
Page
Menu
News

Westerveldse Bos

Vanaf juli 2009 bezoek ik regelmatig het Westerveldse Bos. Ik wil proberen bij te houden welke flora en fauna daar te vinden zijn. Van wat ik vind maak ik als het mogelijk is foto's. Zo worden twee liefhebberijen gecombineerd: wandelen in de natuur en (macro-fotografie). Maar ik ben niet de enige die het bos regelmatig bezoekt op website van waarneming.nl is een speciaal gebied gereserveerd voor het bos waar een aantal waarnemers regelmatig verslag doen van wat ze daar tegenkwamen. Een aantal van die waarnemers maken waar mogeliijk ook foto's van wat ze zien. Als je benieuwd bent naar hun waarnemingen kun je deze site bezoeken.

 


Maandag 27 december 2010 was ik in het bos. Het bos was bedekt met sneeuw en het had gevroren. Dat betekent dat het er wel heel erg mooi uitzag, maar dat ik niet zoveel heb gezien. Alhoewel een vlucht laag overvliegende ganzen en in een naast gelegen akker liepen 4 reeën. De reeën waren eigenlijk te ver verwijderd om een mooie foto van te maken, maar wat ik heb laat ik je toch zien op onderstaande foto. Je ziet daar 3 van de 4 aanwezige reeën

reeen.jpg

 


 Zondag 28 maart 2010 was ik weer een keer in het bos. Er was niet zoveel te ontdekken. Wel was het duidelijk dat er een ander seizoen aankomt: hier en daar kwamen heel voorzichtig wat groene uitlopers aan de takken en het groen op de bodem ontwikkelde zich hier en daar.


Zaterdag 30 januari 2010 maakte ik een heerlijke wandeling door het Westerveldse Bos. Het was volop genieten van het mooie weer, maar als extraatje kwam ik bijna oog in oog te staan met drie reeën en bovendien was er een buizerd die rondom de boomtoppen vloog.

« vorige top volgende »
top
Page
Menu
News
Hoe kwam deze site tot stand

Deze site kwam tot stand met het programma CMSimple.

CMSimple is een eenvoudig te bedienen en te installeren Content Management System (CMS), dat geen databank nodig heeft. Het voordeel daarvan is dat de inhoud van je site heel gemakkelijk kan worden benaderd.

En niet onbelangrijk: Voor privegebruik is het gratis.


Nationaal Zorgfonds.

met uw steun gaan we het regelen: goede zorg, zonder zorgverzekeraars en zonder eigen risico!

www.zorgfonds.nl


 Link naar Kinderopvang De Wens

Onze dochter heeft een kinderopvang.

In deze opvang worden kinderen van 0 tot zo'n 12 jaar liefdevol opgevangen. Als u in Kampen of omgeving woont en op zoek bent naar een kinderopvang bezoekt u dan eens de website


Kijk ook op mijn andere sites

Mijn fotosite

Stamboomonderzoek

Fotografie

Ik houd mij al heel lang bezig met fotografie.

Om de resultaten te bekijken kun je klikken op deze link, waarna je terecht komt op een andere site van mij.

Mijn favoriete foto's heb ik ondergebracht in een aparte collectie

 

top
Page
Menu
News
top
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Inloggen