Welkom op mijn website

U bent hier:  Home > Mijn foto's
top
Page
Menu
News

Mijn foto's

Vanaf juli 2010 maak ik alle foto's in het RAW-formaat. Ik sla ze vervolgens op in een map op mijn computer, waarna ze worden bewerkt in Adobe Lightroom. Daarna worden de betere foto's geëxporteerd in .jpg naar in een andere map. Vanuit die laatste map worden ze op de site geplaatst.

Doordat ik fotografeer in RAW moeten alle foto's bewerkt worden. Maar vergis je niet als je de foto's in jpeg maakt in je toestel, zijn ze ook bewerkt. Dan natuurlijk door de software in je apparaat, maar met de instellingen zoals die door jou vooraf zijn opgegeven. Meestal is er een instelling voor Landschap, Portret en nog meer. Ook wordt in Jpeg de witbalans al vastgelegd en dat gebeurt als je fotografeert in RAW, pas als je foto bewerkt in een programma zoals Lightroom. Mijn werkwijze kost misschien iets meer tijd, maar ik houd alle mogelijkheden open en een verkeerde instelling van het fototoestel hoeft niet fataal te zijn: er is meestal heel veel ruimte om te corrigeren. Maar een onscherpe foto wordt niet scherp en een slechte compositie kan misschien een klein beetje worden gecorrigeerd maar dat is meestal marginaal.

Op de volgende pagina's vind je wat meer over fotografie.

« vorige top volgende »
top
Page
Menu
News
Hoe kwam deze site tot stand

Deze site kwam tot stand met het programma CMSimple.

CMSimple is een eenvoudig te bedienen en te installeren Content Management System (CMS), dat geen databank nodig heeft. Het voordeel daarvan is dat de inhoud van je site heel gemakkelijk kan worden benaderd.

En niet onbelangrijk: Voor privegebruik is het gratis.


Nationaal Zorgfonds.

met uw steun gaan we het regelen: goede zorg, zonder zorgverzekeraars en zonder eigen risico!

www.zorgfonds.nl


 Link naar Kinderopvang De Wens

Onze dochter heeft een kinderopvang.

In deze opvang worden kinderen van 0 tot zo'n 12 jaar liefdevol opgevangen. Als u in Kampen of omgeving woont en op zoek bent naar een kinderopvang bezoekt u dan eens de website


Kijk ook op mijn andere sites

Mijn fotosite

Stamboomonderzoek

Fotografie

Ik houd mij al heel lang bezig met fotografie.

Om de resultaten te bekijken kun je klikken op deze link, waarna je terecht komt op een andere site van mij.

Mijn favoriete foto's heb ik ondergebracht in een aparte collectie

 

top
Page
Menu
News
top
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Inloggen