Welkom op mijn website

U bent hier:  Home > Fotografie > Techniek
top
Page
Menu
News

Techniek

Inmiddels ben ik al wel een jaar of 20 bezig met fotografie en heb ik er heel veel over gelezen. Daardoor heb ik best wel veel kennis van allerlei technische onderwerpen. Een echte autodidact dus. Ik heb nooit een langdurige cursus gevolgd; wel eens een workshop van een hele of een halve dag.

Hoewel fotografie vooral een creatieve bezigheid is, kan ze niet zonder techniek: Je gebruikt immers een electrotechnisch hoogwaardig apparaat, waarbij ook nog gebruik wordt gemaakt van een lens (ook wel objectief genoemd). En naarmate je de techniek beter beheerst kun je je creatieve ideeën beter tot uitdrukking brengen.

Ik wil de komende tijd proberen om dat wat ik heb geleerd uit boeken en bladen en van internet hier op te schrijven en wie weet zijn er mensen die er wat van kunnen leren.

Overigens zijn er meer sites waar je je kennis over fotografie kunt vergroten De site van Peter van Veen is daar een vrrobeeld van. Ik kan je adviseren eens op die site kijken.

Inmiddels ben ik ook maar weer gestopt met de tips, want op internet vond ik een site waar alle informatie al heel erg overzichtelijk stond. En het heeft niete zoveel zin om opnieuw het wiel uit te vinden. Daarom adviseer ik je de site van Wilma Karels te bezoeken waar je heel veel informatie vindt.

« vorige top volgende »
top
Page
Menu
News
Hoe kwam deze site tot stand

Deze site kwam tot stand met het programma CMSimple.

CMSimple is een eenvoudig te bedienen en te installeren Content Management System (CMS), dat geen databank nodig heeft. Het voordeel daarvan is dat de inhoud van je site heel gemakkelijk kan worden benaderd.

En niet onbelangrijk: Voor privegebruik is het gratis.


Nationaal Zorgfonds.

met uw steun gaan we het regelen: goede zorg, zonder zorgverzekeraars en zonder eigen risico!

www.zorgfonds.nl


 Link naar Kinderopvang De Wens

Onze dochter heeft een kinderopvang.

In deze opvang worden kinderen van 0 tot zo'n 12 jaar liefdevol opgevangen. Als u in Kampen of omgeving woont en op zoek bent naar een kinderopvang bezoekt u dan eens de website


Kijk ook op mijn andere sites

Mijn fotosite

Stamboomonderzoek

Fotografie

Ik houd mij al heel lang bezig met fotografie.

Om de resultaten te bekijken kun je klikken op deze link, waarna je terecht komt op een andere site van mij.

Mijn favoriete foto's heb ik ondergebracht in een aparte collectie

 

top
Page
Menu
News
top
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Inloggen